Раде Кончар ТЕП и оваа година ќе биде изложувач на Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања во Белград, што ќе се оджи од 21 до 25 мај 2018 година.
Ве покануваме д аго посетите нашиот штанд 2212 во Хала 2a.