Проекти

Rade Koncar - TEP is a company that developed many electrical projects of largest complex facilities.

Новости / Настани

октомври 30, 2023

Раде Кончар ТЕП – Hаграда за најдобро имплементиран систем за Безбедност и здравје при работа 2023 година

Раде Кончар ТЕП е добитник на престижната награда […]
мај 19, 2023

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2023

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
април 12, 2023

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2022

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]