“Superbrands” и оваа година свечено ги додели своите награди на престижни компании и институции од Република Македонија на свеченста која се одржа на 07.02.2019 во хотелот “Александар Палас” во Скоје.

Со оваа награда Раде Кончар ТЕП се вброи во најпрестижните компании во земјата и докажа дека е водечка компанија во металопреработувачката и електро-индустријата во Македонија, но и на Балканот.