Без разлика дали сте студент кој сака да ја започне со програмата за пракса или да ја започне кариерата во една од брзорастечките индустрии, или пак искусен професионалец кој сака да ја унапреди својата кариера и екпертиза, Раде Кончар ТЕП Ви нуди одлична можност за стекнување нови искуства, личен развој и напредок преку програмите за пракса и вработување.

Испратете го вашето CV на следниот e-mail: info@koncar.com.mk