мај 18, 2018

Отварање на ИНОФЕИТ

Центар за трансфер на технологии и иновации – […]
мај 15, 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018 Раде Кончар […]
мај 14, 2018

Натпревар Team2Win – 2018

Team2Win 2018 – Натпревар за инженерско идејно решение […]
мај 10, 2018

Team2Win – 2018

Team2Win 2018 – Натпревар за инженерско идејно решение […]
мај 9, 2018

Саем Progetto Fuoco – Верона 2018

Раде Кончар ТЕП заедно со компанијата Smelt-ing за прв […]
мај 7, 2018

Саем Белград 2018

Раде Кончар ТЕП и оваа година ќе биде изложувач […]