Раде Кончар ТЕП оваа година ќе учествува на Hannover Messe  како дел од тимот на Invest in North Macedonia што ќе се одржи од 01-05 април 2019 година.
Ве покануваме да го посетите нашиот штанд 42 во хала 4.