мај 28, 2019

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
март 27, 2019

Hannover Messe 2019

  Раде Кончар ТЕП оваа година ќе учествува на […]
февруари 15, 2019

Награди Superbrands 2017/18

    “Superbrands” и оваа година свечено ги […]
мај 18, 2018

Отварање на ИНОФЕИТ

Центар за трансфер на технологии и иновации – […]
мај 15, 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018 Раде Кончар […]
февруари 17, 2018

Дубаи 2017

Раде Кончар ТЕП – изложувач на Middle East […]