ноември 30, 2021

Центар за стручно образование и обука за зелени иновации ќе се отвори во Скопје

До крајот на годината, во рамките на проектот […]
март 26, 2021

Соработка помеѓу Раде Кончар ТЕП и ФИТР

Раде Кончар ТЕП во соработка со ФИТР, во […]
мај 28, 2019

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
март 27, 2019

Hannover Messe 2019

  Раде Кончар ТЕП оваа година ќе учествува на […]
февруари 15, 2019

Награди Superbrands 2017/18

    “Superbrands” и оваа година свечено ги […]
мај 18, 2018

Отварање на ИНОФЕИТ

Центар за трансфер на технологии и иновации – […]