Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2024

 

 

Раде Кончар ТЕП и оваа година беше изложувач на Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања во Белград, што се одржа од 21-ви до 25-ти мај 2024 година.