Револуцинарниот Salvagnini L1Xe fiber laser e машина за сечење на метал (челик, бакар, месинг, алуминиум, поцинкуван лим и некорозивен челичен лим).
Обезбедува гарантирано висока продуктивност, одличен квалитет, прецизност и брзина на изработка на производите и ги намалува трошоците до 50%. Salvagnini L1Xe fiber laser има можност за гравирање на површината на материјалот.

Карактеристики:

  • Работна површина: 3048х1524mm
  • Грешка при позиционирање: 0.08mm
  • Просечна грешка при позиционирање: 0.03mm

Дебелина на сечење:

  • Челик: 0.5-18mm
  • Некорозивен челик: 0.5-10mm
  • Алуминиум: 0.5-8mm
  • Бакар: 0.5-5mm
  • Месинг: 0.5-5mm