Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2022

 

 

Раде Кончар ТЕП и оваа година беше изложувач на Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања во Белград, што се одржа од 24 до 27 мај 2022 година.