мај 28, 2019

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
март 27, 2019

Hannover Messe 2019

  Раде Кончар ТЕП оваа година ќе учествува на […]
февруари 15, 2019

Награди Superbrands 2017/18

    “Superbrands” и оваа година свечено ги […]
мај 18, 2018

Отварање на ИНОФЕИТ

Центар за трансфер на технологии и иновации – […]
мај 10, 2018

Team2Win – 2018

Team2Win 2018 – Натпревар за инженерско идејно решение […]
мај 7, 2018

Саем Белград 2018

Раде Кончар ТЕП и оваа година ќе биде изложувач […]