мај 29, 2024

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2024

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
мај 19, 2023

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2023

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
април 12, 2023

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2022

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
ноември 30, 2021

Центар за стручно образование и обука за зелени иновации ќе се отвори во Скопје

До крајот на годината, во рамките на проектот […]
март 26, 2021

Соработка помеѓу Раде Кончар ТЕП и ФИТР

Раде Кончар ТЕП во соработка со ФИТР, во […]
мај 28, 2019

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]