Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања – Белград 2023

 

 

Раде Кончар ТЕП и оваа година беше изложувач на Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања во Белград, што се одржа од 16-ти до 19-ти мај 2023 година.