мај 28, 2019

Меѓународниот саем за техника и технички достигнувања

    Раде Кончар ТЕП и оваа година беше […]
март 27, 2019

Hannover Messe 2019

  Раде Кончар ТЕП оваа година ќе учествува на […]
мај 7, 2018

Саем Белград 2018

Раде Кончар ТЕП и оваа година ќе биде изложувач […]
февруари 17, 2018

Белград Саем 2017

Раде Кончар ТЕП – изложувач на International Fair […]
февруари 17, 2018

Белград Саем 2016

Раде Кончар ТЕП – изложувач на International Fair […]
февруари 8, 2018

Белград Саем 2015

Раде Кончар ТЕП – изложувач на International Fair […]