мај 15, 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018 Раде Кончар […]
мај 14, 2018

Натпревар Team2Win – 2018

Team2Win 2018 – Натпревар за инженерско идејно решение […]
мај 9, 2018

Саем Progetto Fuoco – Верона 2018

Раде Кончар ТЕП заедно со компанијата Smelt-ing за прв […]
февруари 17, 2018

Дубаи 2017

Раде Кончар ТЕП – изложувач на Middle East […]
февруари 17, 2018

Белград Саем 2017

Раде Кончар ТЕП – изложувач на International Fair […]
февруари 17, 2018

Белград Саем 2016

Раде Кончар ТЕП – изложувач на International Fair […]