март 27, 2019

Hannover Messe 2019

  Раде Кончар ТЕП оваа година ќе учествува на […]
февруари 15, 2019

Награди Superbrands 2017/18

    “Superbrands” и оваа година свечено ги […]
мај 18, 2018

Отварање на ИНОФЕИТ

Центар за трансфер на технологии и иновации – […]
мај 15, 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018

Middle East Electricity – Дубаи 2018 Раде Кончар […]
мај 14, 2018

Натпревар Team2Win – 2018

Team2Win 2018 – Натпревар за инженерско идејно решение […]
мај 10, 2018

Team2Win – 2018

Team2Win 2018 – Натпревар за инженерско идејно решение […]