Middle East Electricity – Дубаи 2018

Раде Кончар ТЕП веќе трета година по ред изложува на Саемот за електрична енергија на Блискиот Исток – Middle East Electricity во Дубаи, ОАЕ. Овој саем придонесе за подобро претставување на нашата компанија на пазарот на електрична енергија на Блискиот Исток, како и на светските трендови во оваа индустрија.